Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. április 3., kedd

Ovi

Gondoltam, írok pár sort az oviról, ha már ekkora szerencsénk van, hogy ilyen klassz ovi van a közelünkben. Az egészet annak köszönhetjük, hogy Fannit tavaly elvittük fodrászhoz, egy újhoz, mert én is épp váltani akartam, akinek nagyon szimpatikus lett Fanni és rögtön mondta, hogy van a közelben egy ovi, ahol nagyon szeretik az ilyen okos gyerekeket. Idén el is kezdtük a Bütykölőt (erről már többször is írtam), amit Fanni szinte azonnal megszeretett és úgy tűnik, Erika nénit is nagyon megszerette (és viszont, ezt mindig hallom a fodrászomtól azóta is :-)).
Íme az ovi: www.csanadovi.hu
Nagyon barátságos hely, egy családi házban, két 16 fős csoporttal (ez a max. létszám), egy kiscsoport és egy iskolaelőkészítő nagycsoport. Minden vidám, színes, egyszerűen magával ragadó a hangulata...azok a kis padok, székek, asztalkák, ágyak, wc-k és még sorolhatnám...zabálnivalóak :-). Rengeteg a játék, egész nagy az udvar, ott is rengeteg játék, homokozó, motorok, kisház stb. és dühöngő, ahová gyerekek és felnőttek egyaránt elvonulnak néha...
Fanni egyelőre fél napot jár, ami azt jelenti, hogy fél 8 körül viszi Zoli és én ebéd után megyek érte Zsófival negyed egyre.
A jele: sapka. Egyelőre még csak a ruhászsákján szerepel, de majd idővel, ha majd ott is alszik, akkor lesz sapkás fogkeféje, fésűje, pohara, ágyneműje...
És ami a legjobb, hogy sokat foglalkoznak a gyerekekkel, játékos formában angoloznak, matekoznak, környezetismeretet tanulnak, mesélnek nekik, énekelnek, tornáznak és bütykölnek (ma pl. tojást festettek).
És ha még mindez nem lenne elég a jóból, akkor most figyeljetek: minden nap képek készülnek a gyerekekről és az alkotásaikról és azokat megosztják a szülőkkel is. Kell ennél több? Itt tényleg nemcsak a gyerekekre figyelnek oda, hanem az aggódó és kíváncsi szülőkre is!!!! :-) Merthogy Fannitól egyelőre nem sokat sikerül ám megtudni, hogy mit is csináltak aznap, de a képek alapján lehet kérdezni és így könnyebben mesél :-).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése