Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. április 23., hétfő

Keresztelő

Tegnap, április 22-én sort kerítettünk Zsófi keresztelőjére, mindezt ugyanott tartottuk, mint anno Fanniét. Tünde lett a keresztanyuka :-).
A nap nagyon jól kezdődött, a csajok Zsófi egy ébredését leszámítva átaludták az éjszakát (csak zárójelben jegyzem meg, hogy ma ez a sorozat folytatódott, Zsófi ráadásul nem evett éjjel :-) persze most, hogy ezt leírtam, tutira felborul majd ez a jó sorozat :-S).
A nap "fénypontja" 10 körül következett be, épp azelőtt (szerencsére), hogy Zsófit átöltöztettük volna csini ruciba. Fanni pisilt (mi épp a másik szobában pakoltunk...), egyszercsak halljuk, hogy koppan bili...átmentünk, hát Zsófi ott feküdt a kezével a felborult bili alatt, csupa pisisen :-D. Kár, hogy nem a fotógépet kaptuk fel, hanem Zsófit :-D.
Zsófi fél 9-kor kelt, úgy terveztük, hogy majd a kocsiban alszik a templom felé (indulásig el is álmosodott), de végül nem aludt, egészen 2-ig bírta alvás nélkül. Ez meg is látszott azért rajta, mert csak nálam és Zolinál volt el sírás nélkül, még a keresztelő alatt is az én ölemben volt, de azért maga a keresztelés Tündi ölében zajlott :-). Ezután ünnepi ebéd volt egy közeli étteremben, majd amikor hazafelé indultunk, fél perc alatt (inkább fél másodperc alatt) elaludt Zsófi.

Íme néhány fotó a nagy napról:



Fanni, a kis kíváncsi :-)

Ajándékbontás délután otthon ébredés után, köszönjük szépen mindenkinek az ajándékokat, a keresztanyutól kapott levélkét és borocskát pedig már gondosan eltettük a 18. szülinapjára :-), ez lesz a szülinapi buli fénypontja majd :-).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése