Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. december 16., péntek

Mindenféle

Fanni új tudományokra tett szert az elmúlt napokban:
- már 40-ig tud számolni (igaz, 20 után a hetesek helyett négyest mond és kimarad a nyolcas, pont, mint amikor 10-ig tanult számolni :D),
- tegnap rájött, hogy milyen jó móka egy lábon ugrálni, persze kapaszkodva, mert egy lábon állni még nem tud egy pillanatnál tovább :D.

Képek:
- Zsófi már nagyon szereti a pihenőszék zenélős részét, ha elunja magát, akkor pedig jön az ujjszopi :D
Nem értem, miért így rakja be, nem tudom megfordítani :(



- savanyú a meggy :)


- ásítás és játék hason




- tegnap eljutottam végre három hónap után ismét fodrászhoz, pontosabban a fodrász jutott el hozzám, ugyanis házhoz jött és itt csinálta meg a hajam. A csajok végig fent voltak, Zsófi sem aludt, de nagyon jól bírták, Fanni szórakoztatta Zsófit, adta neki a csörgőket. Zsófi a végén kezdett csak kicsit türelmetlenkedni, amikor kezdett éhes lenni, de összességében nagyon ügyes volt. És végre a hajam is jó lett, kicsit sötétebb, mint volt :). Fanni is szeret ám fodrászosat játszani, nézzétek csak:


- Zsófi is kipróbálta az etetőszéket, most már ott eszik. Szerencsére Fanni kölcsönadja neki (az elején azért volt majdnem sírás belőle, de aztán megbeszéltük), ő pedig kb. fél napig hajlandó volt az asztalnál ülni velünk, de most visszakéredzkedett a narancssárga székébe...hááát, nehéz lesz őt onnan kivarázsolni, de előbb-utóbb muszáj lesz átadni Zsófinak a helyet :) A képen nem látszik, de meg van döntve az ülés, tehát Zsófi még nem ül benne:


- Fanni fest, a lényeg, hogy jól összekeverje a színeket...de hogy ezt honnan vette?! Közben pedig én is elkészültem az ablakdíszekkel...hogy miből készültek? Hát, nevetni fogtok, de nemrég felújítottuk a vasalódeszka huzatját és az alatta lévő filcet. Nos a filcből maradt még, gondoltam, felhasználom :D.


2 megjegyzés: