Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. december 16., péntek

Mikulás

Végre ez a bejegyzés is elkészülhet, ide is eljutottam :)
Fanni idei első találkozása a Mikulással a céges Mikulás ünnepségen volt december 2-án, ahová Zolival kettesben mentek. A hely nem volt nagyon szerencsés választás, Fanninak sikerült is rendesen megfázni (vagy elkapni valamit a sok gyerek között). A Mikulástól idén is félt, de most azért már nem annyira, mint tavaly. Egy szép fürdős játékot kapott, amellyel azóta is szívesen játszik az esti pancsizáskor.
Másnap délelőtt Bütykölőre is beugrott a Mikulás, de olyan ravasz volt, hogy a gyerekek nem látták, csak a kis csokit, amit a cipőjükben hagyott.
Ezután este itthon is járt a Mikulás. Fanni szépen kipucolta a cipőit és kikészítette az ajtó elé, sőt, Zsófi mamuszát is odarakta (ekkor volt a cumis mizéria, úgyhogy a cumik is bekerültek a cipőkbe, hogy a Mikulás elvigye és hozzon cserébe valamit - aztán persze visszahozta a Mikulás a cumikat másnap...) és vacsora alatt a kis cipellők megteltek mindenféle szép dologgal.




Másnap érdi Mamáéknál jártunk, ahol kiderült, hogy már ott is járt a Mikulás, és sok-sok finomságot hozott.
Utoljára Hatvanba jutott el a Mikulás, ahol Fanni ismét, Zsófi pedig életében először élőben is találkozott vele. Amikor bekopogott és belépett az ajtón, Fanni kicsit megszeppent, de szépen válaszolgatott a Mikulás kérdéseire, sőt, egészen feloldódott, elmondta, hogy nemcsak jó gyerekek vannak itt, hanem van Zsófi és Fanni :). Aztán a Süss fel nap eléneklése után megnyílt a bűvös piros zsák és elindult az ajándék lavina, mindegyiken valakinek a fényképével. Zsófi (és mindenki más is) érdeklődve nézte az eseményeket, Fanni pedig lelkesen osztogatta az ajándékokat. Miután a zsák kiürült, Fanni még énekelt egyet a Mikulásnak (közös képre azért már nem volt bátorsága), majd a Mikulás elment. De: otthagyott egy Tata képet tartalmazó csokimikulást az ágyon, amit Fanni azonnal kiszúrt és elkezdte keresni Tatát. Persze nem találta...hogy is találhatta volna. Aztán amikor Tata bejött (merthogy ugye kint volt, épp Tündinek az ablakát rendezte - értitek :), de amúgy tényleg, épp a Mikulás megérkezése előtt fél perccel érkezett az ablak is, tehát nagyon jó ürügy volt :D), akkor nagyon sajnálta, hogy lemaradt a Mikulásról, Fanni pedig vígasztalásként odaadta a csokimikulást :D.




Csatatér :D


A zsák is kiürült, egy kis segíséggel :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése