Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. szeptember 12., hétfő

Zsófi két hónapos

Zsófi baba ma két hónapos (lesz este 18:45-kor :))). Kedvenc elfoglaltsága a szopin kívül a mosolygás, mindenkire válogatás nélkül mosolyog, nemcsak ha mosolyognak rá, hanem spontán is. Sőt, már-már kacagásnak is mondhatnám, de hangot még általában nem ad hozzá (eddig egyszer alvás közben már sikerült azért). Kedvenc helye a pelenkázó, én csak Joker helynek hívom, ha nagyon nyűgös és sehogy sem lehet megnyugtatni, akkor a pelenkázón biztosan elhallgat és még mosolyog is...hogy mire, azt még nem sikerült kideríteni...a falon lévő valamelyik ábra lehet a szerencsés :). Nagyobb hangokra megijed és/vagy odafordítja a fejét, tehát kezd érdeklődni a külvilág iránt. Szemével 180 fokban követi a tárgyakat, csörgőket, de legjobban azt szereti, ha valaki föléhajol, mert az emberi arc a kedvence :). Már lehet vele "beszélgetni", nagyon szereti, ha megismételjük az általa kiadott gügyögő hangokat (ááá, eee, kii, gii stb.), ekkor vagy újabbat mond, vagy mosolyog :).
Hason fekve emelgeti a fejét, de a háta még nem annyira erős, mint Fannié volt ilyenkor, de ami késik, nem múlik. Egy-egy pillanatra egész magasra emeli a buksiját, de megtartani sokáig még nem tudja, csak ritkán. Büfizés közben viszont már nagyon szépen tartja a fejét.
Éjjel alvása alakul, már legalább 5 órát alszik egyben, így egy etetés kimarad, általában 7-szer eszik egy nap kb. 1-1 deci tejecskét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése