Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. szeptember 23., péntek

Egyszer baba, máskor kislány

Fanni továbbra is egyszer baba, egyszer kislány, attól függ, hogy éppen miről van szó.
Ha ruhákat kell teregetni, akkor kislány...már nagyon ügyes benne, szinte nem is kell megigazítani, olyan szépen kiteríti a ruhákat.
Ha egyedül kell öltözni, akkor is kislány. Egyedül leveszi magáról a pelust, kis segítséggel fel- és leveszi a nadrágját. Sőt, ha már ráadtam a gatyót és nem figyelt, akkor le kell venni, hogy ő vehesse fel egyedül.
Ha Zsófi a játszószőnyegen játszik, akkor persze Fanni is baba és amint Zsófi kikerül onnan, ő azonnal megy a helyére. Az történt ugyanis, hogy elővettük Fanni régi játszószőnyegét és püfölős játékait, ha már Zsófi ilyen ügyesen rákapott a püfölgetésre. 10-15 percet is elvan egy-egy játékkal és főleg jobb kézzel püföli, tudatosan nyúl oda és mintha próbálná is megfogni...bár gondolom, ez még csak a fogó reflex. Egyelőre úgy tűnik, Fanni jól viseli, hogy a játékaival Zsófi is játszik, úgy látom, inkább az a lényeg, hogy ő is játszhasson velük :).
Ha azt akarja Fanni, hogy vele játsszak, akkor simán elküldi Zsófit aludni: "Zsófinak menni kell aludni, Veled akarok játszani, Anya!" :) Kár, hogy nincs több kezem...reméljük, hogy ha Zsófi kicsit többet ellesz egyedül, javul majd a helyzet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése