Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. szeptember 22., csütörtök

Hétvége

Ismét mozgalmas hétvégénk volt: szombaton megünnepeltük Gina szülinapját egy nagy családi összejövetel keretében, vasárnap pedig családi barátaink voltak itt két fiukkal.
A szombati ünneplés nagyon jól sikerült, ahhoz képest, hogy mennyien összegyűltünk, mindhárom gyerkőc (Emese, Zsófi és Fanni is) jól viselte a megpróbáltatásokat. Zsófi evett és aludt, amikor ébren volt, akkor pedig mindenkit elkápráztatott egy-egy mosollyal. Emese jött-ment egész nap. Fanni pedig hihetetlenül nagylánynak tűnt kettejük mellett, mikor egyedül játszott, mikor valakit maga mellé csábított egy játék erejéig, néha Zsófihoz bújt oda és simizte, máskor meg Emesével kedveskedett, rohant utána, utánozta és ugyanúgy bújt hozzá, mint Zsófihoz. Nagyon aranyosak voltak :)





Vasárnap ismét alakított Fanni, mikor Petivel játszottak, aki 5 hónappal nagyobb Fanninál, mikor a féléves Balázst próbálta utánozni. A Petivel való beszélgetést még nem sikerült abszolválni játék közben, de szépen eljátszottak (és hatalmas csatateret csináltak a nappaliból, de hát gyerekek, az a dolguk :) ). Szép idő volt, ki is tudtunk menni, ahol végre láttam Fannit egyedül játszani, füvet nyírni, homokozni...ritka az ilyen, de hát meg kellett mutatni Petinek, hogy ő milyen ügyes :). Vagy inkább ő leste ezt el Petitől? Szerintem inkább ez utóbbi :D



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése