Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. szeptember 7., szerda

Fanni fogak, Zsófi lábköröm

Nem tudom, emlékeztek-e még, de ez a két téma egyelőre még nyitva áll a csajsziknál, gondoltam, ideje helyzetjelenteni ezügyben :)
Fanni fogain lévő fekete lepedék vagy fogkő, hívjuk aminek akarjuk, lassan-lassan kopni és lejönni látszik. Úgy tűnik, a sok sikálás meghozza a kívánt eredményt. No meg persze a cumik gyakoribb fertőtlenítése, meg a gyakoribb fogkefecsere...merthogy észrevettük, hogy a fogkeféjén pár hét után szintén fekete lepedék képződik (vagy új, vagy ami a fogairól távozik...). Most már nem fekete, hanem egyre világosabb barna színű ez a valami a fogakon és kezd vissza is húzódni. Fanni pedig egyre ügyesebben engedi a fogmosást, néha már-már szószerint sikálni lehet neki egész hosszú ideig, olyan szépen nyitja a száját. Ja és persze már egyedül is megmossa utána a Micimackós fogkeféjével.
Zsófi lábkörme pedig elég furán nőtt az elején, úgy tűnt, mintha a két nagylábujján befele nőne a köröm...jelentem, a gyereksebésznek igaza lett, a köröm tényleg megcsinálja magának a helyet és lenyomja maga előtt a bőrt, az egyik lábon már ez meg is történt, a másikon pedig már folyamatban van a dolog. Persze vágni még mindig nem lehet, de már nagyon szép :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése