Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. szeptember 7., szerda

Ortopédia

Hétfőn-kedden Zoli egy ottalvós tanfolyamon volt Visegrádon, Fanni érdi mamáéknál töltötte a két napot, mi Zsófival itthon tartottuk a frontot. Zsófi baba nagyon jó baba volt, nem volt vészesen nyűgös a hidegfront miatt, nem sírt sokat, szépen evett (már átlagban 1 deci tejcsit iszik egy evéskor, de tegnap már csúcsot döntött, egyszerre 140 ml-t döntött magába egyszerre :)) és szépen aludt. Az esti pancsi és altatás is simán, zökkenőmentesen zajlott :) Éjszaka pedig megint csak egyszer kelt enni, ezzel 5,5 + 5 órát aludt egyben.
Kedden ortopédiára volt időpontunk, ahol a doktor bácsi megnézte a csípőjét, hátát, gerincét, fejét és a lábát. Minden ok, a lábfeje kicsit befelé áll, mint anno Fanninak (ezt is csak akkor mondta, amikor rákérdeztem...), de azt mondta, hogy nincs semmi olyan gond, amit ne lehetne korrigálni. Minden pelusozásnál tornáztassuk a lábát (kifelé kell kicsit nyomkodni a lábfejét) és rendbejön. Ha mégsem, akkor 3-4 hós kontrollon (szóban 3-at mondott, a papíron 4 van...) majd írnak fel kiscipőt, ami kifeszíti neki. Reméljük, erre azért nem lesz szükség, a tornától Fanninak is rendbejött a lába, Zsófinak is rendbe fog :)
Fanni jól érezte magát mamáéknál, megkóstolta a sajtos tallért is, amit persze azonnal megszeretett és el is nevezett sajtos gallérnak :D. Azt nem is írtam, hogy pénteken első alkalommal evett diót és diós sütit és nagyon ízlett neki, nem lett baja tőle, nem lett kiütéses, így most már csak a három éves kort kell megvárnunk a mogyoróval és mindenevő lehet a kislányunk :) Elméletben persze, mert a gyakorlatban azért elég válogatós...zöldség-gyümölcs nem tartozik a kedvencek közé, a hús is csak ímmel-ámmal, a kenyér - hideg kaja - tészta - leves gyönggyel és persze a desszertek, ezek jöhetnek bármekkora mennyiségben.
Egyébként a mai éjszaka is jól telt, Zsófi ugyan kétszer volt fenn, de a középső etap megint 5 órásra sikeredett :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése