Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. szeptember 29., csütörtök

Esküvőn voltunk

Hétvégén volt Andi és Balázs esküvője, ahová hivatalosak voltunk. Hatvani Mamáék elkísértek minket, hogy segítsenek, és ha valamelyik gyerek nyűgös, akkor vigyázzanak rá, amíg mi mulatunk :D. Az esküvő Agárdon volt, ahová már délben elmentünk, hogy Fanni délután már ott aludjon, közben Zsófi pedig egy hatalmas séta keretében a mózesben durmolt. Ébredés után szépen felöltöztünk ünnepi ruhába és felkerekedtünk. Az esküvőn Zsófi volt a legkisebb baba, de csak két héttel nyertük meg ezt a versenyt :). Magát a szertartást Fanni csak félig nézte meg, utána kiment Mamáékhoz sétálni (hiába, nem egy egyhelybenülős lány), Zsófi pedig lényegében átaludta. A fotózkodáson már kezdett éhes lenni, így egy-két fotón már sírós arcát mutatta (vagyis inkább a popóját, mert a vállamon volt). Fél hat körül kezdődött a lagzi rész, amit Zsófi azonnal egy szopival indított és onnan végig ölben vagy vállon volt hajlandó lenni fél kilencig. Hiába, a napirend az napirend, ha egyszer fél kilenc körül szokott aludni, akkor ott is kivárta a lefekvésidőt. Fanni fél 10-ig bírta, utána kidőlt, el is ment Mamáékkal lefeküdni, mi pedig egykor dőltünk ki.
Szerencsére minden szépen alakult, nem volt szükség nyilvános szoptatásra (amennyiben az étterem sarkába befordulva szoptatást nem számítjuk), nem volt teljes átöltözés (bár a kakit nem úsztuk meg egyik lánynál sem, a sarokban lévú asztal azonban nagyon jó pelenkázónak bizonyult), nem volt hiszti, sőt, Fanni nagyon ügyesen viselkedett, szépen játszott a játszósarokban, más gyerekekkel is játszott együtt, nagyon jó volt látni őt ilyen közegben :). Ami érdekes volt, hogy általában ő találta ki a játékokat (pl. asztal alá bújni, oszlop körül szaladgálni stb.), a többiek meg utánozták :).
Egész szépen tudtunk a vacsorából is fogyasztani, még úgy is, hogy Zsófi egyikünk ölében volt és egyszer szopiznia is kellett közben (zárójelben jegyzem meg, hogy Zsófit külön teríték várta az étteremben, de nem éltünk vele :D). Fanni takarodója után pedig még táncolni is tudtunk néhány rokit :).
Íme néhány fotó:






Reggeli másnap reggel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése