Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. szeptember 12., hétfő

Hétvége Hatvanban

Hétvégén Hatvanba utaztunk és ott is aludtunk. Egész másképp alakult a dolog, mint azt előre sejtettük volna...és mindez nem Zsófinak köszönhetően. Ő nagyon aranyos volt, az autóban szépen nézelődött vagy aludt, ott jókedvű volt és sokat aludt (a szokásos hasfájós időszakot és esti nyűgösséget leszámítva), még az angyali mosolyát is megmutatta, mindenkit elkápráztatott. Éjszaka 8!!!!! órát aludt egyhuzamban, szóval hagyott minket pihenni.
Hát igen, ő hagyott volna, de nem ám Fanni, aki éjszaka kb. 2,5 órát partizott és minket is társaságul rendelt mindehhez. Kezdődött azzal, hogy este úgy hagytuk neki a lámpát, hogy úgy aludjon (csak így volt hajlandó) el, de aztán lekapcsoltuk. Úgy tűnik, nagyon jó már az emlékezete, mert fél 2 körül már nyöszörgött is, hogy miért kapcsoltuk le a lámpát, kéri vissza. Üsse kavics, legyen, gondoltuk, ezzel letudva, alszunk tovább. De ő nem így gondolta, úgy felébredt, hogy nem akart aludni, hozzánk akart jönni az ágyba. Na, ilyet viszont nem játszunk, reggel lehet, éjjel nem! Éjjel alvás van! Szóval több mint két órán keresztül meccseltünk, míg végül elértük, hogy megint sötét lett a szobában és elaludt. Persze rá egy órára aztán kelt Zsófi enni, aki szerencsére 10 perc alatt már aludt is tovább. Szóval szép éjszaka volt. Úgy tűnik, a tesvérféltékenység ismét fellángolt.
Fanni az autóban sincs már olyan jól el, mint eddig, mert most, hogy hátul ülök én is bepréselődve kettejük közé, most mindent kitalál, hogy mit csináljunk, ha pedig azt nem lehet, akkor hiszti van. Szóval az autó tőle és a hisztijétől zeng, még szerencse, hogy Zsófi ilyen jó kis nyugodt baba és ettől még tud aludni vagy nyugodtan nézelődni. Hiába, a kisebb testvér tényleg sokkal strapabíróbb, muszáj neki :)
De hogy valami jót is írjak, Fanni egy tündér volt Hatvanban, mindenkivel szépen játszott, bolondozott, huncutkodott, nagyon aranyos volt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése