Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. január 30., hétfő

Zsófi alvás, evés, súly

Kezdjük az alvással: borzalmas alvó egy ideje a kisasszony, éjszaka háromóránként kér enni, 1,5-2,5 decit meg is iszik éjjel összesen. Szerencsére már cumisüvegből tápit. Nappal sem alszik cserébe jobban, 45 perceket alszik, ebből általában hármat, a középső néha hosszabbra, értsd másfél órásra is sikerül.

Evésügyben viszont most nem panaszkodhatok. Szopi már nincs, csak tápit és az is cumisüvegből!!!! Összesen kb. 7 decit iszik megy nap, ami már jó mennyiségnek mondható, emellett pedig délelőtt kap zöldséget (van, hogy délután is), nagy kedvenc a cukkini, sütőtök, ma kóstoltunk céklát is, hétvégén répát. Gyümölcsből a bolti körte és szilva csúszik, de egy narancsszelet levének kicuppogása is nagy örömöt okoz neki. Saját készítésű dolgokat nagyon szereti, csak úgy falja őket, a bolti dolgok nem jönnek neki annyira be, de a pocakját is megfogják...nem csoda, tele vannak rizspéppel, rizsdarával, kukoricadarával. A házi dolgoktól meg a kakija is megindult, 1-2 naponta van és nem szenved tőle annyira.

Súlya tegnap 6,42 kg volt evés előtt, ami 200 gramm hízás két hét alatt, talán most kezd beindulni, ahogy kezd rákapni a kajákra. Nemcsak a választék nő, hanem a mennyiség is, már 1-1 decit is megeszik egyszerre a főziből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése