Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. január 9., hétfő

Bütykölde és egyebek

Szombaton Fanni ismét volt Bütyköldében, amelyet talán most első alkalommal nagyon-nagyon élvezett. Állítólag egész végig fel volt villanyozva, sokat ugrált, játszott, már egész sok (4-5) gyereknek tudja a nevét és egy-egy eseményt is kapcsol hozzájuk (pl. Barnabás, akivel beszélgettünk, Edina, aki segített elrakni a játékokat stb.). Most az újévi szerencse jegyében kéményseprőt és malacot csináltak, íme:


Még néhány esemény máról:
- Fanni ráérzett a színkódok alapján történő színezésre, persze még egy kis segítséggel, de a végén már nagyon ügyesen színezte a megfelelő számú területeket a megadott (vagy annak híján egy általa kitalált) színre, íme a művésznő:


- még mindig Fanni: a hétvégén kapott egy memóriajátékot (a fent színezett Dórás újsághoz volt ajándék), amelyben egy kártyán 12 ábra közül kellett a párokat megkeresni. Egész hétvégén ez volt a kedvenc játék, rendesen a szabályok szerint játszotta és ami a döbbenet, hogy másodszori játék során már szinte az összes ábrának tudta, hol a párja, azaz pár perc alatt memorizálta a kártyát :-o,

- Fanni kezd rákapni a nagytesó szerepre is, ma délelőtt többször szórakoztatta és kacagtatta Zsófit (ő ugrált, Zsófi torkaszakadtából kacagott), illetve reggel én éppen pakoltam el a reggeli után a dolgokat, Zsófi a játszószőnyegen hason, Fanni valamit épp tett-vett, amikor hallom, hogy Fanni valamit dumál Zsófival kapcsolatban, annyi ütötte meg a fülemet, hogy "Zsófi", meg hogy "bukott", meg hogy letörölöm. Rohanok oda, hát látom, hogy Fanni elvette a járóka széléről a textilpelust és letörölte a játszószőnyeget Zsófi feje alatt és épp a száját törölgeti :-D, le is fotóztam gyorsan...hát nem édesek?

1 megjegyzés: