Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. január 30., hétfő

Szobatisztaság

Fanni ügyes nagykislány, szombat délután óta nappal bugyiban van!!! Hogy miért nem nagylány? Mert ahhoz majd egyszer még a cumiról is le kell szoknia...
Papírra írogatom a történéseket, majd szépen összeírom neki és elteszem a dobozába, hogy meglegyen emléknek. Ide csak nagyon röviden a főbb dolgokat írom le.

1. nap - 2012.01.29.:
Hogy kezdődött, nem is tudom, mert szombaton a délutáni alvás után hatvani mama ment be Fannihoz és pár perc múlva jött, hogy kellene bugyi...ami persze nem volt nálunk, úgyhogy kapott felnőttbugyit :-D. Amíg Zoli elment venni, addig persze három felnőttbugyi is elhasználódott, és utána még kettő hercegnős. Szóval szombat délután 4 baleset. Éjjelre persze kapott pelust.

2. nap:
Reggel kért pelust, de a kaki után már vette is fel a bugyit. Délelőtt egy baleset, de állandóan a bilin ült. Déli alváshoz kapott pelust, de száraz maradt, ébredéskor első igazi siker, pár csepp a biliben!!! Még 5 ilyen után aztán este következett az első igazi siker: rendes adag pisi a biliben, amit Fanni is ujjongva megtapsolt :-). Éjjelre pelus.

3. nap:
Eddig semmi baleset, délelőtt két pisi és egy kaki!!! termés a biliben. Nagyon ügyes nagykislány ez a Fanni!!!

Az eddigiek alapján egy nap alatt ráérzett a dologra, itthon szépen elvan bugyiban, de ha kell a bili, szól, rohanunk és szépen tartogatja (max. pár csepp becsorog, de az semmi :-)). Meglátjuk a folytatást :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése