Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. augusztus 31., szerda

Valami rendszer már látszik Zsófi napjaiban

Hát, amit az alvásról írtam legutóbb csak két napra volt érvényes, amint eljöttek a hétköznapok, Zsófi visszaállt a kétszeri éjjeli evésre, úgyhogy most megint 4+3+3 órát alszik éjszaka. Ezzel ismét beállt a most már kb. egy hete tartó valamicske rendszer a napjainkban.
Reggel 7-8 között kelnek a lányok, mindketten általában egyszerre. Zsófi alszik egy rövidet délelőtt, egy ciklusnyit (40-50 percet), valamikor 9 és 10 között. Azután általában hosszabb fentlét következik és fél 12 - 12 körül alszik el és alszik két hosszabbat, azaz másfél-két órákat. Ezalatt Fanni is megebédel és ő is megejti a délutáni alvását. Zsófi délután még vagy alszik egy rövidet vagy nem, de ha nem, akkor az este már nyűglődéssel telik. Este fél 8-kor pancsi (sokkal előbb nem lehet, mert akkor Fanni nem elég fáradt még az alváshoz, sokkal később meg azért nem lehet, mert Zsófi már nagyon nem bírja), utána tejecske és alvás, így fél 9-re, legkésőbb 9-re mindketten ágyban vannak és alszanak.
Nappal Zsófi 2-3 óránként szopizik, egyelőre ennél többet még nem bír ki kaja nélkül, éjszaka pedig 3-4 óránként kel enni.
Egyelőre ez a "rendszer", persze még folyton változik, de az esti fürdetés és lefekvés az fix.

1 megjegyzés:

  1. Nálunk is nagyon hasonló Bori napirendje! És az ejszakakkal mi is így jártunk: Bori majd egy hétig 1* kelt, de 5 napja visszaállt a 2*-i evésre. C'est la vie!
    Puszi, szizso

    VálaszTörlés