Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. november 16., péntek

Ovi

Visszanéztem, legutóbb október elején írtam az oviról, szóval azt hiszem, ideje hírt adnom :-)))).

Összességében elmondhatjuk, hogy Fanni szeret oviba járni (mindig számoljuk, hogy hány napot kell még menni oviba a hétvégéig, mert azért a hétvége a legjobb ám :-))), kivéve az alvás részét, de erről majd később. Van 2-3 barátja (illetve szerintem van egy legjobb barátja, Lili, akit ha találkoznak, azonnal megölel, van egy jó barátja, Zsiga - igaz, vele kapcsolatban néha ellentmondásos infókat kapunk, mert egyszer azt mondta Fanninak, hogy ne barátkozzon Lilivel és azóta néha haragszik Fanni Zsigára-, illetve néha Léna is a barátja).

Evésügyben szerencsére jókat hallok róla, amióta ottalszik, azóta ügyesen ebédel (muszáj, nincs apelláta, hogy majd itthon eszik). Amióta ovis, azóta legalább az oviban megeszi a tízórai gyümit (többnyire alma).

Alvás, hát igen, ez már nehezebb téma, a mese és az altatózene ellenére Fanni nem szeret ottaludni, mert az elalvással vannak gondjai, nem csukja le a szemét, sokat mocorog, ezért mindig rászólnak, sőt, egy hete a koaláját is elvették tőle (és állítólag soha nem fogja visszakapni...na azért erre még rákérdezek, hogy meddig tart a bünti). Mindezek ellenére azért elalszik és 3-kor úgy kel ébreszteni őt.

A foglalkozásokon (ha épp jó napja van) aktív(nak tűnik a képek alapján), sokszor jelentkezik, mondja a mondókákat, énekli a dalokat és gyorsan meg is tanulja, itthon pedig előad néha egyet-egyet :-).

Kakit hazahozza, oviban nem vagy csak nagyon ritkán intézi el ebbéli ügyeit.

Mai beszélgetés:
"ma nem voltam boldog az oviban, mert nem volt ott Lili barátom...és Zsiga barátom sem volt...úgyhogy Lénával játszottam"

Képek (időrendben visszafelé az elmúlt egy hónapból):



Zsigával

Mondókázás

Bohóckodás Lénával



Nagy ölelés Lilinek




Napozni jóóóóóó



Lilivel kézenfogva - játékkeresés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése