Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. október 7., péntek

A nyár utolsó napjai

Igen, október van, mégis olyan meleg volt a héten, mint nyáron, 25-27 fok, gyönyörű napsütés. Ennek örömére napjainkat nagyjából kint töltöttük, játszottunk, sétáltunk (Fanni kizárólag a piros motorral), Zsófi nagyokat aludt még a jó levegőn és kicsit kertészkedtünk is Fannival, aki mindezt nagyon élvezte :). A legjobban a tavaszi virághagymák elültetése tetszett neki, sőt, egyet teljesen egyedül ásott be a földbe (igaz, után kellett igazítani, mert elfagyott volna télen :D). Sajnos kint nem készültek fotók...

Zsófi baba pedig szépen fejlődött a héten, már tudatosan püfölgeti a játékait (ma már két kézzel is), nézegeti a kezeit, tegnap óta hangosan cuppogja is a bal öklét, ezzel az elalvás jelentősen könnyebb lett ma, csak lerakom és szépen megnyugtatja magát a kezecskéjével :). A gügyögés is beindult, már hosszabb monológokkal is elkápráztat minket, illetve "beszélgetni" is lehet vele :). A kedvencem az, amikor az esti szopi utáni büfizés közben elkezd beszélgetni és kacarászni a falon lévő handmade Micimackókkal. Ilyenkor meg tudnám zabálni :).

Néhány fotó róla:

Püfölés - sajnos nem akarta elfordítani a fotót :(

Ez meg mi lehet?

Bumm :)
 Ma már itt a lehülés, ezt kihasználva (hogy nem tudtunk kimenni és hogy a csajszikat elnyomja ez a ronda idő) ezennel behoztam közel két hetes lemaradásomat, remélem, minden fontosabb eseményről sikerült hírt adnom :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése