Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2013. február 27., szerda

Torokgyulladás

Ez is elérkezett...szeptember óta az első antibiotikumkúra, mindjárt mindkét lánynak egyszerre :-(. Fanni két hete vasárnap, Zsófi kedden lázasodott be, szerdán mindkettejüknél diagnosztizálta a doktornő a torokgyulladást (hétfőn még egyiküknél sem látszott semmi) és fel is írta az antibiotikumot. Ezt pontosan egy hétig szedték és mindkettejüknél szinte napra pontosan egy hétig tartott a lázas-hőemelkedéses állapot, 37,5 és 39,5 között minden érték előfordult mindkettejüknél. Ahhoz képest, mennyi kanalas cuccot kellett beadnom nekik (3-szor antibiotikum, 3-szor lázcsillapítót, 2-3-szor köptetőt, na meg persze a probiotikum és a vitaminok), nagyon jól bírták, büszke vagyok rájuk :-).
Az éjszakák borzalmasak voltak, elszeparáltuk őket, külön szobában aludtak, de sokszor ébredtek, bedugult orral vagy lázzal, hol ide, hol oda rohantunk valami miatt. De a hét vége felé Fanni kezdett jobban lenni, az éjszakái rendeződtek, Zsófinál pedig talán hétfő óta jobbak az éjjelek.
Most már nagyjából jól vannak, persze még mindkettő kicsit köhög és folyik az orruk, de a doktornő szerint ez még hetekig elhúzódhat, szóval Fanni ma már el is ment oviba (ahol ma van a farsang, majd jövök képekkel :-)).
Ja és a legjobb, mire ők kezdtek meggyógyulni, én kezdtem rosszabbul lenni és Zolinak sem tökéletes a torka, szóval most talán rajtunk a sor :-S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése