Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. október 27., szombat

Este hármasban

Ma délután hármasban voltunk a csajokkal, elmentünk cukrászdába kicsit nasizni. Hazajöve pedig a lányok mintha érezték volna, hogy jónak kell lenni, mert nagyon cukik voltak. Szépen eljátszottak egymás mellett, aztán "bírkóztak", persze lányokhoz illően óvatosan, utána fogócskáztak, végül vonatoztak :-)
Kedvenc pillanatok:
- Fanni a vonatos szettből jelenleg a vonatokkal játszik, a sinek nem érdeklik...csak begyűjti a vonatokat és abból épít hatalmas vonatot. Emiatt sokszor hiszti van, hogy Zsófinak nem hagy vonatot. DE: ma este Zsófinak is adott, így Zsófi a legújabb szenvedélyének hódolhatott, ami nem más, mint az alagutak. Bedugja a vonatot az egyik végén és nézi, hogy vajon kijön-e a másikon. Irtó aranyos :-)
- a fogócska úgy nézett ki, hogy Fanni kiabálta hangosan, hogy elkaplak, elkaplak, Zsófi szaladt elöl fülig érő kacagással, Fanni pedig karnyújtásnyira lépkedett mögötte, majd a folyosó végén elkapta :-)
- sokszor tör ki veszekedés ugyanazért a játékért, de ma egyszer egy pillanatra megtört a jég!!! Sikerült elérni (hosszas rábeszélés hatására mindkét csajnál), hogy cseréljenek!!! Persze min ment vajon a vita??? Hát persze, hogy könyvön, mi máson :-) Mindketten nagy könyvimádók, szerencsére :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése