Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. október 5., péntek

Egy (vagy két?!) új barátság kezdete

Mégpedig az oviban!!!! Úgy tűnik, hogy Fanni tényleg nagyon élvezi az ovit, reggel szívesen megy, délután alig lehet elhozni onnan, nem akar eljönni :-). Mindez pedig túlnyomórészt annak köszönhető, hogy elkezdett barátkozni az oviban.

1. Az egyik kislánnyal, Lilivel kezdtek el barátkozni már egy ideje, de immár a képek alapján is úgy látom, hogy nagyon sokat játszanak együtt. Sőt, ma reggel tanuja lehettem annak, hogy Fanni berohan a csoportszobába és megöleli Lilit, majd kézenfogva elmennek játszani. Igen megható jelenet volt és számomra tényleg szokatlan, legalábbis Fanni eddigi előéletét tekintve :-). Egyik reggel pedig Fanninak ébredés után az első gondolata Lili volt, az ovónéni elmondása alapján pedig Lili is azt mondta, hogy Fanni őt nagyon szereti, mert mindig megöleli. Íme néhány fotó:



 








2. Egy másik barátság is kialakulni látszik, bár ott nem Fanni a kezdeményező fél. Zsiga és Fanni hétfő reggel sokat pusmogtak, úgyhogy Erika néni megkérdezte Fannit, hogy mit akart tőle Zsiga.
Fanni: megkérdezte, hogy leszünk-e barátok!
Erika néni: és mit mondtál erre?
Fanni: Jó.
És tényleg, azóta Zsigával is egész sokat játszanak együtt (bár igazándiból inkább csak akkor - legalábbis a képek tanusága szerint -, amikor Lili még nincs ott az oviban).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése