Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. február 21., kedd

Elsők

Első hóember: idén bőven kijutott a hidegből és a hóból, de hóembert csak múlt pénteken sikerült először építenünk (eddig a nagy hideg miatt porhó hullott). Pénteken kihasználtuk az alkalmat és építettünk egy egészen magasat, magasabbat, mint Fanni. Le is fotóztam a telefonommal, ha letöltöm, akkor majd hozok képet is. És még jó, hogy így tettem, mert másnapra a hóember elolvadt, olyan jó idő lett...

Első hús: Zsófi vasárnaptól felhagyott a vegetáriánus életmóddal és áttért a húsevők táborába.

Első átaludt szobatiszta éjszaka: illetve első kettő, merthogy Fanni az utóbbi két éjszakát szépen átaludta, nem kelt fel pisilni és a pelusa is száraz maradt.

Első igazi hasról hátra fordulás: tegnap ezt a mérföldkövet is elértük, 3-4-szer is átfordult Zsófi és nem ám véletlenül, hanem szépen, tudatosan. A kúszással is szépen halad, hátrafelé a járókában már pillanatok alatt a rácsokhoz ér és kidugja a lábait...aztán meg sír, hogy beszorult.

Első igazán fogfájós nap: tegnap Zsófi délelőtt nagyon fogfájós volt, csak ölben volt hajlandó lenni, amint letettem, sírt. Kenegettem az ínyét, attól kicsit jobb lett...most már tényleg kijöhetne az a fránya fogacska...

Első rákjárás: tegnap kiderült (számomra legalábbis csak tegnap), hogy Fanni tud menni úgy, mint a rák. Eddig a feneke még a földön maradt és körbepörgött, de most már ügyesen halad is vele.

Első lányos tali: tegnap első ízben sikerült két Zsófi barátnőmmel és lányaikkal találkoznunk. Fanni nagyon jól érezte magát és én is, örülök, hogy sikerült összehozni!!! Sajnos fotó nem készült, ezért mindenképpen meg kell ezt ismételnünk nyáron!

2 megjegyzés:

  1. És első lányos találkozó, ahol mind a 6 lányunk ott volt nálatok :-) Úgy látszik jó hatással voltunk Fannira, Zsófira :-)
    Zsófi

    VálaszTörlés
  2. Igazad van, ki is egészítettem vele a bejegyzést :)

    VálaszTörlés