Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. november 14., hétfő

Bütykölő és szülinap

Szombaton Fanni ismét Bütykölőn volt, ahol ezúttal is egyedül vett részt, Zoli elvitte 9-re és fél 12-re érte ment. Nagyon elfáradt, az ovó néni is mondta, csak vánszorgott már a végén. Nem tudjuk igazándiból, hogy mennyire nyolt nyűgös, hisztizett-e vagy csak szimplán fáradt volt, az ovó néni azt mondta, hogy csinálta a dolgokat szépen...de vajon mit nem mondott el?! Mindenesetre nagyon megdicsértük Fannit, hogy milyen ügyes volt :) És íme az alkotásai:


Úgy tűnik, Fanni kezd rákapni a finommotoros, kézügyességet igénylő játékokra, hétvégén nagy kedvenc volt a Tünditől kapott matricás játék (előre rajzolt képet kellett kvázi matricákkal színezni, azaz megfelelő alakú és matricákat ráragasztani):


Vasárnap pedig összejött a család, megünnepeltük a szülinapomat. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és az ajándékokat :) Zsófi kicsit nehezen viselte a sok "új" arcot, kétóránként evett és 40 perceket aludt többször is a nap folyamán, de alapvetően nagy sírás-rívás nem volt. Megejtettük a már évek óta megszokott játékokat is: megvolt az éves családi teszt és a szokásos tombolahúzásra is sor került :).

10 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog szülinapot utólag is :) Olyan matricás játékot hol lehet kapni? :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen :) Matricás játékot húgomtól kaptuk, de ha jól emlékszem a Westendben az első játékboltban vette.

    VálaszTörlés
  3. Oh, köszi, az nekünk túl messze lenne, innen Egerből :)

    VálaszTörlés
  4. Jaja, tényleg, ez nem esett le :D Szerintem sima játékboltban is lehet venni, nézz körül Egerben, hátha...egy próbát megér.

    VálaszTörlés
  5. Nem igazán, 3-4 éves gyerekeknek való játék, SES Creative van ráírva, de hogy ez a márkája-e, nem tudom...de szerintem ha megkérdezed a boltban, biztosan tudnak segíteni, hogy van-e ilyesmi játékuk.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon boldog szülinapot neked itt is!Jó ez a kép rólad! :)

    VálaszTörlés
  7. Kukucs, engem ez a családi teszt tett kivancsiva:-)
    Zsofi

    VálaszTörlés
  8. :) Ez már évek óta hagyomány nálunk, hogy ilyenkor szülinapommal egybekötött Márton-napi családi összejövetel van (igaz, mostanában már nem igazán szól semmi a Márton-napról, de sebaj...), amire összeállítunk egy tesztet a családdal az elmúlt egy évben történt dolgokról :) Állítólag évről-évre egyre nehezebbek a kérdések - pirul :)

    VálaszTörlés