Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2013. január 15., kedd

Mindenféle - képek

Tánci-tánci, méghozzá közösen :-)
 Hétvégi pizsamareggeli és rajzfilmnézés:



Legozás:

Ezeket Zsófi állította a kisszékre :-)


 

A csajok imádnak az előszobában versenyezni, néha Zoli is beszáll és nemcsak szaladgálnak, hanem indiánugrálnak, nyusziugrálnak, pókjárnak stb. A második képen még Zsófi is megpróbálta utánozni a nagyokat :-)



Reggel gondoltam lefotózom az alvó Zsófit, de ő már ki tudja mióta fent volt...így...mostanában mindig ezt csinálja, délután képes 2-3 órát is az ágyában tölteni, de hogy ebből mennyi a tényleges alvás, azt bizony nem tudom.


Fanni mostanában imád puzzle-ozni (végre sikerült a táblagéptől kicsit elcsábítani :-D), jelenleg a 48 darabosaknál járunk, ezeket kis segítséggel szépen kirakja, persze hercegnősöket, nagy kedvenc Csipkerózsika, mivel "rózsaszín a ruhája és nekem rózsaszín a kedvenc színem". Másik nagy kedvenc egyébként a Logico nevű készségfejlesztő játék, amit szintén a Jézuska hozott, karácsony után naphosszat képes lett volna azzal játszani, ha hagytuk volna...de sokáig nem szabad, mert azért elfárad.
Ja, és hétvégén itthon is sakkoztunk, gombaszedőset játszunk és egész ügyes benne, mindegyik bábut ismeri már, tudja hogyan lépnek, szépen fel is rakja a bábukat a táblára :-).


A csajok imádják egymást!!! Íme:


Esténként  Fanni segít Zsófinak vetkőzni pancsi előtt :-)


Újabb társasjáték, amit Fanni imád, olyasmi, mint a Guess who?, de gyerekeknek állatokkal, lényegében barkochba és Fanni ezt is nagyon szereti.


Új év, új ülésrend: hétvégén Zsófi elfoglalta új helyét a nagyasztalnál (na nem ott, mint a képen, hanem eggyel beljebb) és nagyon tetszik neki az új hely, szépen egyedül eszik ott :-).


Múlt héten visszamentem Zsófi lábával a Dévényes gyógytornászhoz, mert elkezdett lábujjhegyen menni (és nem akartam, hogy megszokássá váljon), még bakancsban is!!! Szerencsére azt mondta, hogy a lába tökéletes, egy elemi reflex jöhetett vissza, ezen pedig sok-sok hintázással lehet segíteni. Eddig 2-3-szor hintáztunk és már nem is látom lábujjhegyezni :-) Mellesleg imád hintázni a kisasszony, főleg most a benti hintán :-).


Zsófi tánciztatja a Minnie egeret :-)


Új rucikban, hát nem tündériek?!


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése