Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. július 9., hétfő

Vissza a régi kerékvágásba

Az elmúlt hetünk, mint arról már pár napja beszámoltam, több szempontból sem volt a megszokott. Lassan-lassan azonban minden visszakerül a régi kerékvágásba:

- betegség: múlt hétvégén Fanni, hétközben Zsófi, most hétvégén pedig én voltam beteg, valami enyhe vírus a doki szerint, most már mindhárman gyógyulóban, már csak az orrfolyással küzdünk.

- alvás: Fanni a kétágyas megoldás hatására ügyesen visszaszokott a saját nagylányos ágyába, így hétvégén már az utazóágy kikerült a szobájából. A múlt heti negyed 6 - fél 6 körüli ébredések is átmenetinek bizonyultak, vasárnap 8-ig aludtunk (jaj, de jól esett).
Zsófi a betegség miatt aludt rosszul múlt héten, gyakran ébredt és csak 1-2 óra elteltével tudott visszaaludni tápszerrel...tehát szerencsésen visszaszokott az éjszakai evészetre is. Szombat éjjel kipróbáltuk, hogy ha kap enni rögtön ébredés után, akkor visszaalszik-e...és igen, visszaaludt, tehát már nem a betegség miatt ébredt, hanem megszokásból, ezért ma éjjel ismét leszoktatásra készültem...de nem volt semmi gond, fél 3-kor nem igazán akart visszaaludni, de amikor átkerült az utazóágyba külön szobába, hogy ott nyöszörögjön, sírdogáljon, akkor csodák csodájára egy hang nélkül elaludt és csak reggel kért enni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése