Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. július 4., szerda

Borzalmas éjjelek, hiperhisztik, betegség

Ez az elmúlt hét krónikája, csak hogy semmi "jó" ne maradjon ki a sorból.

Kezdődött az egész azzal, hogy Fanni - ki tudja, mi okból -, múlt hét elején elkezdett többször ébredni éjszaka, de mintha nem teljesen ébredt volna fel, csak félálomban vergődött...egyszerűen nem lehetett észhez téríteni, nem derült ki, hogy mi a baj, lehet, hogy rosszat álmodott. Hogy ne ébressze fel Zsófit, néha átkerült a piros utazóágyba a kondiszobába, ahol végül jól aludt tovább. Mindenesetre a hét második felében eljutottunk oda, hogy kinyögte, nem szereti a nagylányos ágyat, inkább az utazóágyban szeretne aludni. Abban tényleg egész jól aludt, bár szenvedős ébredések azért ott is voltak. A hét végére szegény eléggé kimerült, hiszen egy éjszaka sem igazán aludta ki magát, valszeg ezért (vagy a múlt heti csalóka időjárás miatt) péntek este hőemelkedése lett, majd szombaton kezdődött a takonykór. Itt már a szobánkban aludt az utazóágyban. Vasárnapra szerencsére sokkal jobban lett, egy enyhe orrfolyás maradt meg "csak".
Az elmúlt hetet hatalmas hiperhisztik is jellemezték, olyan apróságokból robbant ki a hiszti, amire mi is csak néztünk, hogy ezt most miért is...persze pár nap után már nálunk is könnyebben elszakadt a cérna, ami persze nem segített ezeken a hisztiken, de erre a hétre lenyugodott Fanni (és én is jobban odafigyelek, hogy türelmesebb legyek), így elmondhatjuk összegzésképpen, hogy egy hét alatt túljutottunk a nehezén, Fannival legalábbis.

Merthogy tegnap Zsófinak kezdett el folyni az orra...ami lehet megfázás (esetleg a légkondi miatt, mert ezt a meleget másképp nem lehet kibírni) vagy fogzás is. Az elmúlt pár napban ugyanis Zsófi produkálta a fogzás összes tünetét (amit persze én mindig mással magyaráztam, de így visszagondolva és összegezve...): hígabb széklet és kipirosodott popsi (épp megint megpróbáltunk joghurtot adni neki), nem akar enni, csak a tápszer csúszik (lehet a kánikula miatt is) és orrfolyás, illetve tegnap este hőemelkedés. Szóval meglátjuk, ma délután leviszem az orvoshoz, nézze meg, hogy tényleg nincs nagyobb baj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése