Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2013. szeptember 13., péntek

Ovi

Ideje újabb összefoglalót írnom az oviról :-). A csajok nagyon szeretik, a reggeli elválások simán mennek (ebben Zsófi húzza Fannit), napközben hol együtt játszanak, hol külön. Elkezdődtek a foglalkozások is, a héten kétszer volt már angol (talán már írtam, hogy Helen Doron módszer szerint), a csajok el vannak ájulva "I am Betti néni"-től :-). Beszédcentrikus, táncolnak, mozognak, báboznak, kapnak matricát, buborékokat, még a két kis kétéves is végigüli!!!
Zsófival azért vannak nehézségei Erika néninek: bepisil (nem szól, de ha wc-re ültetjük, akkor pisil...igaz, két perc múlva képes izgalmában bepisilni), dacol (nem akarom!) és nem akar inni (Fannival is meg kellett ezt a harcot vívni). Csütörtökön végül az első és az utolsó téren haladást sikerült elérni, azóta már néha szól, hogy menjünk pisilni, illetve az oviban zsarolás van, hogy akkor mehet Betti nénihez, ha iszik (ezért képes is inni).
Fanninak új barátja van, a héten sokat játszott vele, ő pedig a nagycsoportos Balázs. Egy sztorit muszáj megörökíteni: egyik reggel egyszerre értünk oda Balázsékkal. Amikor kiszálltak és meglátták egymást, mindketten szégyenlősek lettek és fülig ért a szájuk, nagyon édik voltak :-)

No de jöjjön néhány fotó:
































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése