Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. szeptember 11., kedd

Zsófi jár és kezd motorozni!!!!!!!!!!!

Többször írtam már, hogy Zsófi megtette az első lépéseit, hogy elindult, néhány métert megtesz stb., de az áttörés hétvégén történt meg: vasárnap óta nagyon keveset sétálunk kézen fogva, Zsófi ugyanis elengedte a kezünket és úgy flangál a lakásban, mintha egész életében ezt csinálta volna. Ma már egész nap jött-ment, néha odajött hozzám, megmutatta, mi van a kezében, aztán már ment is tovább...és ami a legjobb, hogy nagyon biztosan megy, egész nap egy nagyobb esés volt (pedig este már nagyon fáradt volt), de abban sem ütötte meg magát, csak megijedt...annyira ügyes :-) csak üldögélnem kell vagy csinálhatom a dolgom és ő meg szépen elfoglalja ezzel magát (persze a játékok közben egyik szobából a másikba kerülnek és fordítva, de ez a legkevesebb).
Ha fel akar venni a földről egy játékot, akkor lehajol (majdnem leguggol) érte és feláll, mindezt néha már kapaszkodás nélkül!!!
A járással együtt a motorozással is haladunk, ma a kis nyuszis motorral kb. fél métert haladt egyedül előre Zsófi (ekkor meglátott valami érdekességet és azonnal le akart szállni).

Íme néhány fotó:

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése