Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2014. november 8., szombat

Iskolakóstolgató nr. 1

A körzetes suliban pénteken iskolakóstolgató volt. Ez amolyan ismerkedés jellegű foglalkozás volt, sajnos a potenciális elsős tanító nénik nem voltak ott. Ellenben nagyon megérte elmenni! Jó volt Fannit látni, hogyan viselkedik egy idegen környezetben, idegen gyerekekkel. Egy ovistársa volt még ott, és persze Zoli, ő vitte.
Két dolog derült ki egyértelműen, illetve három:
1) nem is olyan bátortalan ő!!! Szépen bekapcsolódott, jelentkezett, mondta a válaszokat, sőt, volt olyan is, hogy valakit megdicsértek, hogy az adott feladatban a legtöbb mogyorót tette a papírjára, erre Fanni gyorsan húzott még magának :-) a versenyszellem dolgozott rendesen!
2) az ovi nagyon jó szakmailag! Többször is csak ők ketten tudták a választ, akik ebből az oviból jöttek.
3) tudásanyagban tényleg nagyon szuper Fanni! És nagyon jól asszociál! Két példa: volt egy sorozat plusszokból és rombuszokból, ezt kellett folytatni, közösen, miután lerajzolta mindenki a plusszt, a tanító néni megkérdezte, mi következik, mire Fanni mondta, hogy rombusz! Tanító néni meg is lepődött, mondta is, hogy akkor Fanni az ötödikkel kezdi :-) ezután a bekiabálásokat elkerülendő a tanító néni felmutatta két ujját (ergo így kell jelentkezni) és megkérdezte, hogy ez milyen jel (előtte pont a kacsacsőrt beszélték meg), mire Fanni: egyenlő! :-)
És plussz egy észrevétel: Fanni baromi magas, még mindig! Korosztálya fiainál is!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése