Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2014. október 18., szombat

Kalandos nap

A mai napunk nagyunk kalandosra és mozgalmasra sikerült. Ugyan már október 18-a van, még tart a vénasszonyok nyara, a gyönyörű napsütésben elindultunk a Budakeszi Vadasparkba. A lányok nagyon élvezték, talán most először láttam azt rajtuk, hogy ők irányították az eseményeket (vagyis próbálták :-)), nagyon élvezték, a lehullott makkokkal etették a szarvasokat és egy cuki mókust is. Kifele jövet Fanni szinte könyörgött a kalandpályánál, hogy kipróbálná...mi kétkedve fogadtuk az eddig nagyon félénk, ijedős lánykánktól, előre láttuk a pénzkidobást...de legnagyobb meglepetésünkre tévedtünk! Majd' egy órán keresztül ment a különböző akadályokon (a karabínereket Zoli kezelte, ahhoz még nem elég erős a keze), szinte nem is billent meg egyszer sem, talán egyszer a legvégén, de szépen korrigált és nem kezdett el sírni! Hihetetlenül bûszkék vagyunk rá!!! Alig várja a következő fordulót! :-) Szegény Zsófi pedig alig várja, hogy 110 cm legyen és ő is kipróbálhassa! (nincs valahol kisebbeknek való?!) Csináltam videókat is :-)
Hazaérkezés után a lányok kicsit "vezették" Melákot, majd (talán idén utoljára) grilleztünk is.
Jöjjön néhány videó:
http://youtu.be/ilN1prIS-sc
http://youtu.be/kbsgQxuWR0k
http://youtu.be/Hag5mppXZbg
http://youtu.be/nE2w_ifaEPw
http://youtu.be/7NWT2-pYPWk

És néhány fotó a mai napról:

















2 megjegyzés:

  1. Mi is büszkék vagyunk Fannikára, nagyon ügyes és bátor kislány. Zsófika is remekelt már más alkalommal. (pl. az érdi napokon)

    VálaszTörlés
  2. Csillebércen a kalandparkban 5 éve voltunk. Akkor volt kicsiknek kijelölt pálya is, lehet, hogy most is van. Érdemes utánajárni.

    VálaszTörlés