Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2014. október 30., csütörtök

Balatoni nyaralás

Ezt a bejegyzést már jó régen megírtam, még augusztus végén, de vázlatban maradt :-( most azért véglegesítem, még ha fotók nélkül is, hogy meglegyen az utókornak...

Nem vagyunk vízparti típusok, eddigi nyaralásaink inkább kirándulósabb helyek felé vezettek, az utóbbi időben, amióta a lányok megszülettek, inkább apartmanban. Idén szakítottunk a hagyományokkal és egy Balaton parti szállodában töltöttünk egy hetet Siófokon. Sőt, mindez annyira jól sikerült, hogy a 20-i héten újabb két napot töltöttünk ott.
Az időjárás sajnos nem igazán kedvezett nekünk (de ez az idei nyarat elnézve nem volt kivételes eset), az első néhány napban még élvezhettük a Balaton egész meleg vizét, utána már csak medencézni lehetett. A csajok nagyon élvezték, Fanni folyton úszni, búvárkodni akart, odáig eljutottunk már, hogy mélyvízben karúszóval nagyon ügyesen úszik (még csak kutyaúszásban, de ez hatalmas fejlődés június elejéhez képest), de karúszó nélkül úszószemüvegben (igaz, befogogott orral) akár háromnegyed órát is a víz alatt képes tölteni, csak levegőért jön föl, és mindezt élvezi is! Zsófi a legjobban a gyerekpancsolóban való játékot élvezi, most nagyon félős lett, de majd az idő nála is megoldja ezt. A gyerekmedence csúszdáját viszont nagyon élvezte, csak a végén legyen ott valaki, aki elkapja :-).
A szálloda közvetlen partkapcsolattal rendelkezett, így maximum abédelni hagytuk el a hotelt. Esténként minidiszkó volt a gyerekeknek, amit a lányok nagyon élveztek, ez volt a nap fénypontja. Ugyan a körön kívül egy lépéssel, de ügyesen tánciztak. Jol el is fáradtak minden este, az elalvással nem volt baj, reggel pedig jó nagyokat aludtak (önmagukhoz képest). Ami a délutáni alvást illeti, nos, erre talán egyszer vagy kétszer került csak sor, szóval eléggé leszoktak róla, de az ovikezdés és a korai felkelés remélem, visszaszoktatja majd őket, vagy legalábbis Zsófit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése