Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2014. szeptember 17., szerda

Ismét ovi

Három hete, sőt negyedik hete járnak ismét a lányok oviba, szeptember elejétől már hivatalosan is külön csoportba kerültek, Fanni nagycsoportos lett. Most már a Nyuszi csoportba jár és katica a jele.
Megvoltak a közös csoport szépségei, de egyrészt Zsófit már túlságosan is lekötötte Fanni, csak együtt játszottak. A kezdeti félelmeink ellenére Fanni nagyon jól vette az akadályokat, nagyon ügyesen beilleszkedett a csoportba, sőt, a közös játékidőben is inkább a barátaival játszik, eleinte vita is volt ebből Zsófi részéről. Most már Zsófi is megbékélt és kezd ő is barátkozni másokkal is.
A nagycsoportban igazi banyatanya alakult ki, 10 lány van és 5 fiú, ezzel szemben a kicsiknél fordított az arány: 4 lányra jut 8 fiú!

A programok maradnak a kiscsoportban is, ugyanúgy lesz nekik is heti kétszer Helen Doron angol, egyszer roki és néptánc, havi egyszer sütés, megint lesznek kutyás foglalkozások, a nagyok pedig a tervek szerint a mezőgazdasági múzeumba mennek majd ősszel.

A nagycsoportban új dolgok is vannak, a legjobb és a gyerekek számára legmotiválóbb a virágos tábla, amely egy hatalmas mágnes tábla sok-sok virággal. Ezeken a virágokon minden gyerekhez tartozik egy-egy mosolygós fej, amely ha a gazdája aznap jól viselkedik, akkor előrelép, ha pedig beérnek a célba (17 mező van), akkor ajándék jár. A tegnapi állás szerint Fanni vezet, eddig ő az egyetlen, aki minden nap előre lépett :-).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése