Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2012. június 13., szerda

Meggyógyultunk

Nagyon régen írtam, igyekszem mindent szép sorban lejegyezni...kezdem is a betegségekkel. Ott hagytam abba, hogy a hosszú hétvégén Fanni belázasodott és mandulagyuszija lett, amire a doktor néni adott antibogyót. Egy nap (azaz 2-3 adag) után már teljesen jól volt, a láza is megszűnt, kedve is jó volt...de hát az antibogyót (ami amúgy egy TuttiFrutti illatú szirup volt, tiszta retró :-D) 7 napig kellett szedni és persze mellette kapta a probiotikumot is, szigorúan tejben elkeverve, csak így volt hajlandó a fehér port meginni. Szerencsére a pocija jól viselte a megpróbáltatásokat. Pénteken azt is megtudtuk, hogy már nem fertőző, így a hétvégi progik közül egyen részt is tudtunk venni, a másikat pedig hamarosan bepótoljuk.

Öröm az ürömben, hogy az antibiotikum teljesen rendbehozta Fannit, a közel két hónapja tartó állandó orrfolyás eltűnt :-). Szerencsére Zsófi sem kapta el a betegséget és mintha az ő orrfolyása is elmúlt volna :-).

Íme egy kép a kis betegünkről, aki nagyon jól viselte, hogy nem ugrálhat (nyilván, a láztól...), a lázas napokat szépen macis ágyban töltötte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése