Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2011. július 1., péntek

Tombol a dackorszak

Először röviden Zsófibabáról: köszöni szépen jól van, szerdán megvolt a második nst (magzatmozgás és szívhang figyelés), minden rendben. Jól érzi magát odabent, olyanokat tud fészkelődni, hogy az már fáj!!! Gyorsan előkerestem egy képet a 32 hetes Fanniról a pocimban és Zsófi legutóbbi, 36 hetes uh-fotójával együtt felteszem őket, lehet tanulmányozni, hasonlóságokat és különbségeket keresni :D:D:D




Kitaláljátok vajon, ki kicsoda?

Úgy tűnik, a dackorszak egy újabb hulláma ért el minket, Fanni kb. egy hete nagyon hisztis lett, önző, minden csak úgy jó, ahogy azt ő elgondolta. Volt már ilyen kb. egy hónapja és kb. két hétig tartott (ha jól emlékszem), remélem, Zsófibaba érkezéséig lecseng...Most hirtelen más gyerekekkel sem olyan kedves, mint az utóbbi időben volt. Tegnap volt nálunk Kriszta barátnőm és a kislánya, Lana, előre megbeszéltük, hogy majd jönnek és Lananak ugye megmutatja a játékait és a vonatokat, de nem, mindennek úgy kellett (volna) lennie, ahogy ő akarta, voltak is kisebb összezördülések, de Lana nagyon jól viselte, ilyenkor keresett magának másik játékot. Fannival próbáltuk megbeszélni a dolgot, hogy most ő van itthon és ne legyen önző (elég okos már, meg kellene értenie)...több-kevesebb sikerrel.
A napjaink egyébként jól telnek, Fanninál tombol a Thomas őrület, egész nap csak vonatozna, csak én nem tudok már ott csücsülni állandóan mellette a földön, a derékszögben való üldögélés nem túl kényelmes már nagy pocakkal. Teszek fel két képet erről, az egyiken épp Thomast néz a tévében, a másikon vonatozik (most nézem, azóta már egészen kibővült a pálya...):


A könyvolvasás most kicsit emiatt háttérbe szorult, de azért készült egy aranyos fotó erről is :)

 Most inkább a kézügyességet igénylő játékok vannak terítéken, pl. a gyöngyfűzés, amelyre most kezd rákapni, egyedül is sikerül neki, így a sikerélmény miatt egész sok darabig eljut, a leghosszabb lánca eddig ez volt:
Mondókázás is megy még, meg az énekelgetés, de a legújabb, hogy a mondandóját is megzenésíti :D Ilyenkor nagyon aranyos :D

A fenti feladvány megfejtése: 1. Fanni, 2. Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése