Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2015. szeptember 1., kedd

Nyaralás

Az idei nyaralásunk első hetét Siófokon, második hetét pedig Sopronban töltöttük. Első héten nagyjából fürdés és pihi volt a program, a második turnust ellenben aktív pihenéssel töltöttük, rengeteg helyen jártunk, este senkit sem kellett altatni :-) Napi átlagos lépésszám nekünk 15-17 ezer lépés volt, a csajoknak minimum kétszer ennyi...
Az időjárás is mellénk állt, Siófokra való elutazásunk előtti nap még esett is, határozottan hideg volt, Siófokon viszont már odaérkezésünkkor szinte kánikula volt. A nyaralás két hete alatt végig kánikula volt, 35-40 fokkal, Sopronban az utolsó nap már csak kellemesen meleg volt (25-27 fok),másnapra viszont megjött a lehűlés, szóval mintha az időjárás is hozzánk igazodott volna :-)

A Balcsin természetesen egész napos fürdés volt a program, csak kétszer ruccantunk ki a szállodából, egyszer kalózhajóztunk, egyszer pedig kalandparkoztunk (illetve egyszer még ebédeltünk Siófokon), a 40 fokos hőségben kiélveztük a Balatont. Minden este Minidiscoztak a lányok, egy este pedig helyette beiktattunk egy esti fürdőzést a naplementében.

Sopronból az utolsó napot leszámítva minden nap átruccantunk Ausztriába, igaz, egyszer egészen véletlenül jutottunk át a határon, kerestük a határátkelőt, majd egyszer csak már egy osztrák kis faluban találtuk magunkat :-D Voltunk Schönbrunnban (40 fokban egy élmény volt az állatkert, de a lányok élvezték), vidámparkban, kiránydultunk, Kismartonban az Eszterházy kastélyban, Fraknó várában, kalandparkban, csak hogy a legfontosabbakat kiemeljem.

Hozok néhány fotót is :-)

Először Siófokról:















És még néhány a soproni hétről:






















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése