Vonalzó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2015. július 1., szerda

Ágytisztaság rögös útja

Már kb. egy hónapja írtam róla (de lehet, hogy már van másfél is?! Hogy repül az idő :-ooo ), hogy Zsófit elkezdtük éjjelente ébreszteni és pisilni vinni, és ezzel együtt le is került a pelus róla. Nos, még nem vagyunk az út végén, úgy tűnik, a nappali szobatisztasághoz hasonlóan ez sem megy pikk-pakk, de haladunk.
Az első hónap elég vegyesen zajlott, heti 2-3 baleset is előfordult az éjjeli 1 (vagy ha úgy jött össze, akkor 2) ébresztés és pisilés ellenére. Aztán június végén egy hasonló témájú cikk és egy elutazós hétvége hatására visszakerült a pelus, de szigorúan azzal a kikötéssel, hogy nem lehet belepisilni, szólni kell. Egyrészt nem tiltakozott, sőt... Másrészt azóta a balesetek száma 1-2-re csökkent hetente, ami egyelőre nem rossz arány és a pelus miatt megúszom az ágynemű mosást. Mondjuk régen is alapvetően a reggeli adag került a pelusba, most már ezt nem engedi bele, hanem szalad a wc-re.
Jelenlegi állapot: pelusban alszik, nem ébresztjük, az elmúlt héten 3-szor felébredt magától (nem tudatosult még benne, hogy pisilnie kell, de szaladtunk a wc-re, sikerrel), 1-szer pedig átaludta az éjszakát és száraz pelussal ébredt, és asszem egyszer volt baleset. Kíváncsian várom a folytatást :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése